Zatvori
Zatvori

Način isporuke i plaćanja

Isporuka

Proizvode iz MAKE CASE web prodavnice šaljemo kurirskom službom na sve adrese na teritoriji Srbije.

Isporuka porudžbina vrši se radnim danima i subotom. Cena isporuke zavisi od aktuelnog cenovnika kurirske službe koja vrši dostavu.

Rok isporuke je 7 radnih dana. Prilikom naručivanja neophodno je da ostavite ime i prezime, adresu i broj telefona, na koji će vas kurir kontaktirati nakon preuzimanja pošiljke i dogovoriti vreme isporuke.

Na osnovu broja pošiljke na sajtu kurirske službe ili pozivanjem Call centra možete pratiti status vaše pošiljke.

Kupac je dužan da prilikom prijema paketa prekontroliše njegov sadržaj u prisustvu kurira i prijavi eventualne nepravilnosti i oštećenja.

Plaćanje

Sve proizvode poručene sa našeg sajta možete platiti na jedan od dva načina:

Plaćanje putem uplate na račun

Ovo je direktna uplata na naš račun. Kako bi uplata bila validna neophopdno je da navedete jedinstveni poziv na broj koji se generiše pri naručivanju. Uplatu na račun možete izvršiti opštom uplatnicom u najbližoj pošti ili banci. Takođe, porudžbinu možete platiti i putem Interneta platnim karticama koje podržavaju takvu vrstu plaćanja – VISA, Maestro ili MasterCard.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem vrši se pri preuzimanju porudžbine i moguće je isključivo u gotovini. Kurir će vam prilikom isporuke naplatiti iznos porudžbine i troškove dostave.