Zatvori
Zatvori

MAKE CASE – maske koje pričaju vašu priču

MAKE CASE je novi brend na domaćem poslovnom nebu nastao na temeljima dugogodišnjeg iskustva u radu sa opremom za mobilne telefone. MAKE CASE je web katalog i online platforma za prodaju i kreiranje personalizovanih unikatnih maski za mobilne telefone.

Broj korisnika mobilnih telefona svakodnevno raste kako u svetu, tako i u Srbiji. Uporedo sa njim razvija se i ponuda različite prateće opreme za mobilne telefone. Posebno važno mesto zauzimaju zaštitne maskice za mobilne uređaje, koje, osim primarne zaštitine uloge, imaju i sve izraženiju estetsku funkciju.

Na tržištu postoje maske za telefon u brojnim formama, izrađene od raznovrsnih materijala i u beskonačnom broju dezena. Međutim, kako su korisnici mobilnih telefona spremni za korak dalje, tako smo i mi odlučili da im ponudimo nešto više i drugačije.

MAKE CASE pruža mogućnost svakom korisniku da u nekoliko jednostavnih koraka dizajnira ličnu i jedinstvenu masku za svoj telefon sa fotografijom i tekstom po želji. Za nekoliko dana maska se isporučuje na adresu, bilo gde u Srbiji.

MAKE CASE je takođe i katalog tematski razvrstanih, već dizajniranih maskica spremnih za naručivanje. U nekoliko klikova korisnik može odabrati željenu temu, boju, motiv i naručiti masku za bilo koji model od preko 200 aktuelnih telefona.

MAKE CASE maskice za telefon možete nabaviti na 3 načina: putem naše web prezentacije, preko mobilne aplikacije koja je dostupna za Apple i Android uređaje i u maloprodajnim objektima. Ukoliko želite jedinstvenu i kvalitetnu masku za telefon, ovo su razlozi da izaberete naš brend.

Zašto MAKE CASE?

Zagarantovani vrhunski standardi kvaliteta

Moderne tehnologije i savremeni način poslovanja garantuju vrhunski kvalitet krajnjeg proizvoda, jednostavno korišćenje i olakšan pristup za sve.

Jednostavna procedura

Čitav proces odvija se u nekoliko koraka, tako da od korisnika ne zahteva specijalno znanje i veštinu kako bi kreirao idelanu masku za svoj telefon.

Preko 500 modela telefona

Maske je moguće kreirati za skoro sve aktuelne marke i modele mobilnih telefona.

Bogat izbor gotovih dezena– za svakoga ponešto

Web sajt MAKE CASE brenda ujedno je i bogati katalog od preko 5000 gotovih i odmah dostupnih maskica, koja se svakodnevno ažuriraraju i dopunjuju.

U sklopu naše ponude pronaći ćete posebne kolekcijske maske koje je kreirao naš specijalni tim dizajnera kao i online platformu za kreiranje i poručivanje unikatnih maski sa ličnim fotografijama iz računara.

.

MAKE CASE mobilna aplikacija za kreiranje maskica

Kako ljudi najveći deo vremena provode baš na mobilnom telefonu, stvari smo učinili još lakšim i omogućili kreiranje i poručivanje maskica putem mobilne aplikacije za Apple i Android uređaje. Bilo gde da se nalazite, uz pomoć instalirane MAKE CASE mobilne aplikacije možete dizajnirati i naručiti personalizovanu masku za telefon. Jednostavno upload-ujte omiljene slike sa svog telefona i kreirajte maskicu po želji.

Personalizovane maske– unikatan poklon i odličan poslovni potez

Maska za telefon sa logoom ili korporativnim obeležjem kompanije je sjajan marketinški potez kojim možete unaprediti poslovanje. Pokažite poštovanje poslovnim saradnicima ili obradujte zaposlene personalizovanim maskama za telefone i sigurno je da neće ostati ravnodušni.

Unikatne maske za telefon su sjajan način da nekoga obradujete i poklonite mu masku sa motivima koji mu znače ili možda zajedničkom uspomenom. Mogućnosti kreiranja su neograničene, sve što je potrebno jeste da uposlite svoju inspiraciju, a mi smo tu da vašu kreaciju pretvorimo u kvalitetnu masku za telefon.

.